Bericht voor onze leerlingen

Lieve leerlingen,

Dinsdagavond 21 april hebben wij allemaal gehoord dat de school nog langer gesloten zal blijven, namelijk tot 1 juni. Enerzijds heel jammer dat het nog 1 juni duurt tot de school weer open gaat. Anderzijds zijn we blij dat wij jullie dan weer kunnen zien. Na de meivakantie kunnen wij ons voorbereiden op de opening van de school.

Sinds 22 april is de meivakantie begonnen, maar dit is met een dubbel gevoel. Hoewel wij nu met zijn allen wel toe zijn aan even geen schoolwerk, zou je misschien juist ook graag weer gewoon naar school gaan. Gewoon om je vrienden weer te kunnen zien of even bij te kletsen met je docenten en mentor.

Wij willen jullie wel nog meegeven dat wij nog trotser zijn op onze school, op jullie, dan wij al waren. Wij hebben heel veel leerlingen heel hard hun best zien doen om zo goed mogelijk bij te blijven met schoolwerk, ook al is dit op afstand. Jullie verdienen het om even uit te kunnen rusten, maar wij kijken er ook naar uit om jullie vanaf 6 mei weer te zien in de videolessen.

Tot snel!

Recent nieuws

Menu