Leerlingen

Op de Hugo draait het uiteindelijk allemaal om jou, de leerling. Jij kan de wereld gaan veranderen, let maar op! Eerst ga je ontdekken, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat jij in het leven wil bereiken. En natuurlijk gaan we je helpen die dromen en ambities waar te maken! Maar, jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jouw toekomst eruitziet.

De Hugo – Het is jouw wereld.

Schooltijden

Op de Hugo hanteren wij een 50-minuten rooster. Je hebt een kleine pauze van 9.55 – 10.20u. De grote pauze valt in het vijfde lesuur (12.00 – 12.50u) of het zesde lesuur (12.50 – 13.40u). Voor de rest van de schooltijden, klik dan op ‘schooltijden’ rechts in het menublok.

Zij-instromers

2e jaars of hoger en wil je naar het Hugo de Groot? Dan kan je zij-instromen. Je kunt in mei de aanmelding doen via onderstaand formulier. We hebben dan uiteraard nog niet duidelijk of er een plek beschikbaar zal zijn in het volgende schooljaar, maar je zal dan wel op de lijst van geïnteresseerden komen te staan en zal er in juni contact met je opgenomen worden.

  Ben je in het voortgezet onderwijs wel eens blijven zitten: (verplicht)
  NeeJa

  Stuur de volgende documenten mee (max. 2MB):

  Alle, tot nu toe, in het VO, behaalde rapporten/Cito-toetsen/DIAtaal/DIArekenen:

  Verzuimoverzicht:

  De Hugo App

  Voor de communicatie met de school en mentoren hebben wij een eigen app: De Hugo App! In de app kunt u berichten sturen, formulieren invullen en het nieuws op school bijhouden.

  Schoolwiki

  In onze schoolwiki vindt u alle informatie voor ouders en leerlingen. Van vakanties tot begeleiding en van ouderbijdrage tot overgangsnormen. Deze online schoolgids is makkelijk te doorzoeken en altijd raad te plegen.

  Menu