Leerlingen

Op de Hugo draait het uiteindelijk allemaal om jou, de leerling. Jij kan de wereld gaan veranderen, let maar op! Eerst ga je ontdekken, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat jij in het leven wil bereiken. En natuurlijk gaan we je helpen die dromen en ambities waar te maken! Maar, jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jouw toekomst eruitziet.

De Hugo – Het is jouw wereld.

Schooltijden

Op de Hugo hanteren wij een 50-minuten rooster. Je hebt een kleine pauze van 10.10– 10.30u. De grote pauze is van 12.10 – 12.40 uur. En in de middag is er nog een kleine pauze van 14.20 – 14.35 uur. Voor de rest van de schooltijden, klik dan op ‘schooltijden’ rechts in het menublok.

Zij-instromers

2e jaars of hoger en wil je naar het Hugo de Groot? Dan kan je zij-instromen. Je kunt in juni een aanmelding doen via onderstaand formulier. We hebben dan uiteraard nog niet duidelijk of er een plek beschikbaar zal zijn in het volgende schooljaar, maar je zal dan wel op de lijst van geïnteresseerden komen te staan en zal er uiterlijk begin juli contact met je opgenomen worden.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Ben je in het voortgezet onderwijs wel eens blijven zitten(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Alle, tot nu toe, in het VO, behaalde rapporten/Cito-toetsen/DIAtaal/DIArekenen
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   Verzuimoverzicht

   De Hugo App

   Voor de communicatie met de school en mentoren hebben wij een eigen app: De Hugo App! In de app kunt u berichten sturen, formulieren invullen en het nieuws op school bijhouden.

   Schoolwiki

   In onze schoolwiki vindt u alle informatie voor ouders en leerlingen. Van vakanties tot begeleiding en van ouderbijdrage tot overgangsnormen. Deze online schoolgids is makkelijk te doorzoeken en altijd raad te plegen.

   I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

   Menu