Hierbij een update over de schoolexamens:

Misverstand in de media

Naar aanleiding van de brief van de minister aan de Tweede Kamer inzake maatregelen examens voortgezet onderwijs vanwege het coronavirus, is er helaas in de media het misverstand ontstaan dat het onderwijs voor de examenkandidaten hervat kan worden. Dat is niet het geval. De scholen blijven gesloten voor onderwijsactiviteiten, ook voor examenkandidaten.

Er wordt uitsluitend ruimte geboden om een andere inrichting van de laatste toetsen te kiezen en desgewenst op school schoolexamens af te nemen. Slechts voor de CSPE’s (praktijkexamens) is er beperkte ruimte om voorbereidingen te treffen op school. Alles onder strikte voorwaarden van het RIVM.

Wanneer vinden de laatste schoolexamens plaats op Hugo de Groot?

De directies en examensecretariaten van onze scholengroep Nieuw Zuid beraden zich op dit moment hoe en wanneer we de organisatie van de schoolexamens  mogelijk kunnen maken voor onze leerlingen. Nadere berichtgeving hieromtrent volgt de komende dagen.

 

Powered by WPeMatico

Recent nieuws

Menu