Sluiting school t/m 5 april

Bericht aan onze ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen

Het zijn spannende en ongekende tijden. Voor ons allemaal.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Naar aanleiding van het overleg tussen het kabinet, de Federatie Medische Specialisten, organisaties van ziekenhuizen en het RIVM is het nationale advies om scholen te sluiten. Ook onze school, OSG Hugo de Groot, zal met ingang van morgen t/m 5 april dicht zijn.

Wat betekent de sluiting van de school?

Vanaf morgen zal de school gesloten zijn. Wij zullen er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze leerlingen, zoveel als in deze situatie mogelijk is, onderwijs kunnen volgen.

Morgen is de school dicht en zal er nagedacht worden over verdere invulling van het onderwijs dat de komende weken op afstand gegeven zal worden.

U wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de invulling van het onderwijs op afstand (thuisonderwijs) en hoe en wanneer de geplande (school)examens worden afgenomen. Morgen ontvangt u in ieder geval informatie over hoe en wanneer de leerlingen hun kluisjes leeg kunnen halen.

Wij vragen u om deze berichten af te wachten en niet zelf al contact te zoeken met de school en/of de mentor. We zijn morgen telefonisch moeilijk tot niet bereikbaar.

Voor ouders/verzorgers met vitale beroepen die geen opvang kunnen regelen, maar dit wel zouden willen voor hun kind, gaan wij nadenken over wat wij als school voor u en uw kind kunnen betekenen. Ook hierover volgt bericht vanuit ons.

In het kader van deze opvang verzoeken wij ouders met vitale beroepen* die behoefte hebben aan deze opvang per ommegaande een bericht te sturen aan secretariaat@osghugodegroot.nl, zodat wij de omvang van de opvangbehoefte kunnen overzien.

De ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben grote gevolgen voor ons allen.

Wij doen ons uiterste best om u op de hoogte te houden. Morgen en de komende dagen ontvangt u meer details van ons.

Hoe lastig dat nu misschien ook is, laten we elkaar en de berichtgeving goed in de gaten houden. We danken u voor uw begrip en wensen een ieder sterkte toe!

 

*een overzicht hiervan vindt u bij de Rijksoverheid.

Powered by WPeMatico

Recent nieuws

Menu