Scholenmarkt havo/vwo in Maasgebouw de Kuip

Op maandag 27 januari 2020 organiseren het Avicenna College, de Calvijn Business School, het Montfort College, OSG Hugo de Groot en het Zuider Gymnasium voor het eerst een gezamenlijke havo/vwo-scholenmarkt. Leerlingen met een havo-/vwo-advies hebben namelijk genoeg te kiezen op Zuid!

Op de scholenmarkt zullen de vijf middelbare scholen zich presenteren. Er zijn docenten en leerlingen aanwezig om de leerlingen en hun ouders te woord te staan. Zij zullen vertellen waarom zij zo enthousiast zijn over hun school en hun onderwijs. Zo krijgen ouders en leerlingen een goede indruk van de veelzijdigheid van het havo/vwo-onderwijs op Zuid. Ook de Erasmus Universiteit presenteert zich. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een rondleiding in De Kuip.

We zetten de praktische informatie nog even op een rijtje:

  • Datum en tijd: maandag 27 januari van 17.30 tot 20.30 uur
  • Locatie: het Maasgebouw van de Kuip
  • Doelgroep: Leerlingen uit groep 7/8 die een havo-/vwo-advies verwachten

Voor meer informatie of vragen kunt u ons mailen: info@osghugodegroot.nl

Hopelijk tot dan!

Recent nieuws

Menu