Op woensdag 27 november en donderdag 28 november hebben leerlingen van 4H, 5V en 3M de Jet-Net Careerday bezocht in Delft. Tijdens de Careerday ontdekken leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven en zien zij wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.
Tijdens dit grootse meerdaagse evenement op de TU Delft bezochten leerlingen meerdere workshops van bedrijven in groepjes van tien, onder begeleiding van een Career guide: een medewerker van een bedrijf of een technische student. Bij elke bedrijfsstand werd een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten kwamen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan! Het waren twee leerzame dagen.

Recent nieuws

Menu