Op maandagavond 11 februari vond de pre-diplomeringsavond plaats. Traditiegetrouw zetten we op deze avond elkaar (examenleerlingen samen met hun ouders/verzorgers en docenten) op scherp in aanloop naar het Centraal Examen 2019, dat over een kleine drie maanden van start gaat.

We kijken terug op een inspirerende en gezellige avond. Na de opening van onze directeur de heer Van Welie, werden de examenkandidaten en hun ouders getrakteerd op een heerlijke warme maaltijd.

Na de maaltijd was het tijd voor key-note spreker Hans Leentjes. De heer Leentjes, oud-leerling van de Hugo (vwo-diploma behaald in 1984), heeft het in zijn werkende leven geschopt tot President Northern Europe/bestuurslid van de Manpower Group. Hij nam in zijn verhaal de examenkandidaten en hun ouders mee in zijn ‘reis’ op school en in zijn werkende leven. Ook gaf hij waardevolle tips om over drie maanden mentaal en fysiek klaar te kunnen zijn voor de examens. Het was een hoopgevend verhaal.

Na de key-note gingen de klassen uiteen met hun ouders om daadwerkelijk met examenopdrachten aan de slag te gaan.  De avond werd centraal afgesloten met een team-building opdracht.

We wensen de komende weken de examenkandidaten, en ook hun ouders-verzorgers, veel focus en doorzettingsvermogen toe in voorbereiding op het Centraal Examen.

Recent nieuws

Menu