Inschrijven

brugklas
2024/2025

Op de Hugo draait het uiteindelijk allemaal om jou, de leerling. Jij kan de wereld gaan veranderen, let maar op! Eerst ga je ontdekken, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat jij in het leven wil bereiken. En natuurlijk gaan we je helpen die dromen en ambities waar te maken! Maar, jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jouw toekomst eruitziet.

De Hugo – Het is jouw wereld.

Schooltijden

Op de Hugo hanteren wij een 50-minuten rooster. Je hebt een kleine pauze van 10.10– 10.30u. De grote pauze is van 12.10 – 12.40 uur. En in de middag is er nog een kleine pauze van 14.20 – 14.35 uur. Voor de rest van de schooltijden, klik dan op ‘schooltijden’ rechts in het menublok.

Inschrijven

Er zijn geen online data meer beschikbaar om een afspraak een afspraak te maken voor het inschrijven van uw zoon/dochter voor de brugklas van 2024-2025.  Wel hebben wij telefonisch of per mail nog enkele mogelijkheden voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via:  secretariaat@osghugodegroot.nl of 010-2831166.

De Hugo App

Voor de communicatie met de school en mentoren hebben wij een eigen app: De Hugo App! In de app kunt u berichten sturen, formulieren invullen en het nieuws op school bijhouden.

Schoolwiki

In onze schoolwiki vindt u alle informatie voor ouders en leerlingen. Van vakanties tot begeleiding en van ouderbijdrage tot overgangsnormen. Deze online schoolgids is makkelijk te doorzoeken en altijd raad te plegen.

Menu