Gisteren hebben een …

Gisteren hebben een groep leerlingen en wat collega’s geoefend voor de Nacht van de Vluchteling: een heerlijke wandeling van twintig kilometer naar de Rhoonse Grienden en weer terug.

👟

In de nacht van 15 op 16 juni lopen wij mee met de Nacht van de Vluchteling: een wandeling van veertig kilometer – net als duizenden andere mensen door heel Nederland. Daarmee halen we geld op voor Stichting Vluchteling: een organisatie die gevluchte mensen wereldwijd helpt aan kleding, tenten, schoon drinkwater… We zijn er trots op dat zoveel leerlingen daar hun steentje aan willen bijdragen, waaronder ook leerlingen die zelf korte of langere tijd geleden gevlucht zijn.

🌍

Wil je ons helpen? Dat kan al met een kleine donatie. Via de link die we hier op Instagram in onze pagina hebben gezet, kom je op een pagina waar je kunt doneren en een berichtje aan ons kunt achterlaten. Sponsoren kan al vanaf 1 euro! (En iedere euro is welkom.)

💵

Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over dit bijzondere evenement!

❤️

Via Instagram

Recent nieuws

Menu