Hey groep 8-er!

❤️

Welkom op onze open avond, komende donderdag! Deze avond is er van alles te doen bij ons op school. De open avond staat in het teken van het vak Wetenschap & Onderzoek. Doe mee met verschillende opdrachten en ontdek hoe leuk dit vak is!

🧡

En er is natuurlijk nog veel meer! In de aula staan onze moderne vreemde talen met een talendorp of je kunt een gymles volgen.

💛

En vergeet vooral onze talkshow niet te bezoeken waar onze directeur in gesprek gaat met leerlingen, een ouder en docenten van de Hugo en waar je de gelegenheid krijgt om alles wat je wilt weten over de Hugo te vragen.

💚

Ook kun je kennismaken met ons aanbod aan buitenschoolse activiteiten, leren reanimeren en een kijkje nemen bij het vak technologie en toepassing.

🩵

Tot donderdag!

Via Instagram

Recent nieuws

Menu