.

❤️

Elk jaar maakt theatermaker Jasper Vaillant van Theater Rotterdam een voorstelling met ISK-leerlingen van verschillende scholen. Ook dit jaar. Na een aantal workshops wordt met een groep getalenteerde leerlingen een intensief, maandenlang traject gestart: zij maken met Jasper Vaillant een nieuwe voorstelling.

🧡

De voorstelling, die deze week te zien is bij Theater Rotterdam en die bezocht is door onze ISK-leerlingen, is verbluffend goed. Het uitgangspunt is dan ook spannend: in Berlijn wordt op dit moment House Of One gebouwd – een gebedshuis met plek voor christenen, joden én moslims. In de voorstelling gaan de leerlingen/acteurs op zoek naar de gevolgen die dat heeft. Is zo’n gebouw een goed idee, of niet? En welke rol kan zo’n gebouw spelen in een gemeenschap? Interessante vragen, waarbij theater kan helpen om een mening daarover te vormen.

🩵

We zijn supertrots op Erva en Ilona – twee van onze leerlingen. Zij horen bij de groep van twaalf acteurs die deze voorstelling spelen en wow! wat deden ze het fantastisch! Onthoud die namen, want over een paar jaar hebben ze vast een zeker hun eerste prijzen voor theater te pakken 🤩

🩷

Via Instagram

Recent nieuws

Menu