ᴀᴘᴇᴛʀᴏᴛꜱ ᴏᴘ ᴍᴀʀᴏᴜᴀ! …

ᴀᴘᴇᴛʀᴏᴛꜱ ᴏᴘ ᴍᴀʀᴏᴜᴀ!

🗣️

Vandaag deden Maroua, Damjan en Nabil (allen 4A) mee met het 𝗚𝗿𝗼𝗼𝘁 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲𝗯𝗮𝘁 𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 in Theater Zuidplein. Het was een superspannende middag, waarin de sterke argumenten over en weer vlogen. Niet zo gek, want van maar liefst tien scholen deden drie goede debaters mee. Er waren vier prijzen te winnen: de beste allround debater, de prijs voor de debater die daarnaar op weg is, de prijs voor de beste presentatie én de prijs voor het sterkste argument. En die laatste prijs heeft onze Maroua gewonnen! De jury vond het knap hoe zij slimme argumenten op het juiste moment wist in te zetten. Op de foto’s: de vier prijswinnaars (foto 1), een trotse Maroua (foto 2) en een blik vanuit het publiek op het debat (foto 3).

🗣️

Via Instagram

Recent nieuws

Menu