sᴀᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴅᴀᴛᴇ – ʀᴇüɴ…

sᴀᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴅᴀᴛᴇ – ʀᴇüɴɪᴇ! ᴠᴏᴏʀ ᴀʟʟᴇ ᴏᴜᴅ-ʟᴇᴇʀʟɪɴɢᴇɴ ᴅɪᴇ ᴛᴏᴛ 2020 ᴏᴘ ᴅᴇ ʜᴜɢᴏ ᴏғ ʜᴇᴛ ᴄʜᴀʀʟᴏɪs ʟʏᴄᴇᴜᴍ ʜᴇʙʙᴇɴ ɢᴇᴢᴇᴛᴇɴ.

𝗗𝗲 𝗟𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗥𝗼𝗻𝗱𝗲

Nadat de schoolbel heeft geluid en je de trap bent opgelopen, wandel je voor de laatste keer met je klasgenoten door het schoolgebouw en haal je herinneringen op uit jouw tijd. Geniet in de bibliotheek van fotoboeken of in de bioscoop van ‘Hugo -films’. Loop aan het einde van de lange gang naar de gymzaal waar een heus ‘Sokkenbal/Disco’ is georganiseerd en je je eerste danspasjes kunt herhalen of je eerste kus kunt herbeleven. Ga eens naar de aula voor de ‘Meet & Greet’, praat met je klasgenoten en luister naar ‘Livemuziek’ afgewisseld door muziek uit jouw tijd. Proef de gehele avond doorlopend van het ‘Reüniediner’ met lekkere hapjes en drankjes.
Wat zou er van je oud-klasgenoten geworden zijn?

Voor een geslaagd feest zijn goede voorbereidingen van groot belang. Om jou en je klasgenoten op de hoogte te houden over het verdere verloop, hoe je je kunt aanmelden, het programma, de tijden enz. en omdat wij goed inzicht willen krijgen in het eventueel aantal deelnemers, vragen wij je bij interesse je gegevens in te vullen op osghugodegroot.nl/reunie (of klik op de link in de story)

Noteer zaterdag 21 september 2024 in je agenda en stuur dit bericht door!

Via Instagram

Recent nieuws

Menu