Op dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli hebben 108 leerlingen van OSG Hugo de Groot een mavo-, havo- of vwo-diploma in ontvangst mogen nemen.  

Rotterdam is  daarmee 108 wereldgerichte burgers rijker. Zij zijn gediplomeerd en geschoold in de geest van Hugo de Groot: groot kunnen denken, en je tegelijkertijd niet te groot voelen de mouwen op te stropen om je ambities en idealen te kunnen verwezenlijken.

We zijn enorm trots op onze geslaagde leerlingen. 

Drie leerlingen zijn cum laude (met lof) geslaagd. Zij werden uiteraard extra in het zonnetje gezet tijdens de diploma-uitreiking. Ook was er een bijzondere vermelding voor de heer Azikci. Hij heeft met zijn klassen voor het vak natuurkunde zeer hoge gemiddelde scores behaald voor het examen (8.1 havo, 8.8 mavo). Met deze resultaten behoort hij tot de absolute top van Nederland. Een buitengewoon bijzondere prestatie van hem en zijn leerlingen. 

We wensen onze geslaagde leerlingen het allerbeste toe. Zij hebben de toekomst, en de toekomst heeft hen hard nodig. 

Be the change that you wish to see in the world! 

De klas van 2019, mavo

de klas van 2019, havo en vwo

Recent nieuws

Menu