Adviesbureau Hugo de Groot (5h) pakt prijs!

Adviesbureau Hugo de Groot wint de Regiofinale van de Rotterdamse business case (al is het met de tweede plaats)

Okan, Ilyas, Ryan, Mounir, Doguhan, Leon, Farah en Romy.

Acht toekomstige studenten, acht “collega’s”, één team, één taak:

Het schrijven en presenteren van een adviesrapport om het fietsen-familiebedrijf De Fietsende Hollander van de ondergang te redden. En dat doel is behaald!

Wat bij de projectdag in december begon ontwikkelde zich tot een professioneel opererende organisatie, waarin samenwerking, kennisuitwisseling en doorzettingsvermogen door alle collega’s werden getoond. Gelijk na de herkansing afgelopen woensdag en ook nog donderdagochtend zetten de 5h-examenkandidaten de puntjes op de i. Daarna begon het echte werk: het overtuigen van de ‘directie’ van De Fietsende Hollander dat hun advies de beste keuze is! Hierbij moest het opgenomen worden tegen drie andere scholen die ook hun beste groepje naar de Regiofinale van de Rotterdamse Business Case hadden afgevaardigd.

Het als laatste gestarte Adviesbureau Hugo de Groot maakte met flair, ijzersterke argumenten, woordgrappen en overtuigingskracht gehakt van bijna alle tegenpartijen en overtuigde zo de vakjury! Resultaat: de tweede plaatst! Onze leerlingen en hun docenten De Wit en De Jong zullen met trots door de gangen van de Hugo lopen in de wetenschap dat zij in Noord de eer van Zuid hoog hebben gehouden!

Recent nieuws

Menu