Uitleg inschrijving

U bent op dit deel van de site gekomen, omdat u vragen heeft over de inschrijvingsprocedure. Om uw zoon of dochter op de Hugo de Groot in te schrijven, moeten er drie dingen gebeuren:

  1. U moet een inschrijvingsgesprek plannen op een, voor u geschikt, moment.
  2. U vult thuis het inschrijvingsformulier in.
  3. Wanneer u op uw afspraak komt voor het inschrijvingsgesprek dan lopen wij de formulieren nog een keer na, lichten wij e.e.a. toe en wordt de inschrijving definitief.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met onze administratie opnemen via het schoolnummer 010-2831166 of via het contactformulier op onze website.

Het plannen van een inschrijvingsgesprek en het invullen van het inschrijvingsformulier worden hieronder kort toegelicht.

Klik op de knop 'Inschrijven' op de voorpagina van onze website.

Kies een geschikt moment en klik daarop.

Vul uw gegevens in en controleer ze. Een bevestigingsmail wordt naar het, door u ingevoerde, adres gestuurd.

U heeft een e-mail ontvangen op het door u in de vorige stap opgegeven e-mailadres. Klik op de link, die u verwijst naar het inschrijvingsformulier.

Vul dit inschrijvingsformulier volledig in. Wanneer u dit gedaan heeft, ontvangen wij dit automatisch en printen wij het voor u. Wanneer u op het afgesproken tijdstip op de Hugo de Groot komt om u in te schrijven, ligt het geprinte setje voor u klaar.

Scroll to top