Zaterdag 21 september 2024
Nachtegaalplein 55, Rotterdam-Charlois

REÜNIE OSG HUGO DE GROOT & CHARLOIS LYCEUM

De ticketverkoop van “De Laatste Ronde” van de reünie 75 JAAR osg Hugo de Groot & Charlois Lyceum op 21 september 2024 is begonnen.

Tickets
Je kan als een van de eerste je ticket voor slechts 15,00 Euro HIER bestellen. Na betaling krijg je als inschrijfbewijs een QR-code, die bij binnenkomst gescand zal worden.
Let op! De bevestiging kan in je spam terecht komen. Contoleer dat even.
De tickets zijn op naam, kunnen alleen online gekocht worden en mogen niet worden doorverkocht. Wees er snel bij, want Op=Op!

Slechts 15,00 Euro? Jawel, je leest het goed en je krijgt er veel, heel veel voor terug. Proef de gehele avond doorlopend van lekkere hapjes en drankjes, waarvan vier consumpties, 2 hapjes en 2 drankjes, in je ticketprijs zijn meegenomen. Maar dat is nog niet alles.

Om 19:00 uur gaan de deuren open en kan de reünie beginnen.

Pubs
Nadat de schoolbel heeft geluid en je de trap bent opgelopen, wandel je voor de laatste keer met je klasgenoten door het schoolgebouw en haal je herinneringen in een van de drie Pubs uit jouw tijd op. Elk uur is er een Pub Quiz en wie weet ga jij met een prijs naar huis.

Lezingen en presentaties
Wil je nog een lezing volgen? Natuurlijk kan dat, in het Leslokaal. Doe een rondje en geniet in de Fotogalerie van bijzondere foto’s. Ga naar de speciale Expositie of beleef in de Filmzaal oude ‘Hugo -films’.

Sokkenbal
Loop aan het einde van de lange gang naar de gymzaal waar een zeer gaaf ‘Sokkenbal/Disco’ met ‘De Hugo Top Aller Tijden’ is georganiseerd.

Soirée
Om niks te missen treden op drie locaties t.w. Beachclub, Kunstlokaal en Tekenlokaal, oud-leerlingen, inmiddels professionele muzikanten en artiesten, meerdere keren op met Livemuziek.

Meet & Greet en Grote Finale
Ga eens naar de Mainstage of de Tuinparty voor de ‘Meet & Greet’, praat met je klasgenoten, luister naar muziek uit jouw tijd en laat je hier samen met je klasgenoten fotograferen. Om 23:00 is hier, dit mag je niet missen, de afsluiting met de Grote Finale van het DreamTeam.

Wat zou er van je oud-klasgenoten geworden zijn?
75 jaar osg Hugo de Groot vh. het Charlois Lyceum is de laatste reünie.

Koop daarom vandaag nog  HIER  je kaarten.  ‘De Laatste Ronde’, mis het niet.