Afspraak maken voor een inschrijving

Vanaf vandaag kunt u een afspraak maken voor een inschrijvingsgesprek. De volgorde van aanmelding is niet van belang voor toelating. Het is wel belangrijk dat uw kind minimaal een enkelvoudig mavo-advies van de basisschool krijgt. Pas dan kunnen wij met u een afspraak voor een aanmeldingsgesprek maken. 

Hier kunt u zelf een afspraak voor een inschrijving plannen. Mocht u dit liever in overleg doen met iemand van de administratie dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen: ons telefoonnummer is 010-2831166. Onze receptioniste helpt u graag verder. In overleg met haar kunt u een tijdstip afspreken in de periode van 6 maart tot en met 16 maart 2017. Het gesprek zal ongeveer 30 minuten duren. Vanzelfsprekend is uw kind bij dit gesprek aanwezig.

Voor dit gesprek is het van belang dat u zo snel mogelijk het gegevensformulier invult. Een link naar dit formulier ontvangt u per e-mail, ná het maken van een afspraak voor een inschrijvingsgesprek. Wij verzoeken u vriendelijk dit tijdig te doen om er zeker van te zijn dat wij tijdens het aanmeldingsgesprek over de juiste en volledige gegevens van uw kind beschikken.

Mocht u nog vragen hebben over de inschrijving dan kunt u hier terecht of kunt u contact met ons opnemen.

Scroll to top